O Jolié proizvodu

Sastojci

Jolié je proizvod, odnosno dodatak šamponu koji služi za brži rast i oporavak kose. Ovaj delotvorni proizvod napravljen je mašinama koje razgrađuju čestice sastojaka na nano delove, tako da ih koža glave direktno upija nakon svakog nanošenja. Jolie je proizveden nanotehnologijom na pritisku od 400 bara što obezbeđuje maksimalnu penetraciju. Ph vrednost iznosi 5.5. Jolie se sastoji od pantenol rastvora, ad3 kapi, ricinusovog ulja, ulja badema, ulja oraha, ulja jojobe i tinkture koprive. 

01. Pantenol

Pantenol je alkohol proteinske kiseline sa vitaminom B5 koji u sebi sadrži pantotensku kiselinu (dekspantenol) koja je jedan od najvažnijih sastojaka koenzima A i glavni sastojak za metabolizam ćelija. Ovaj rastvor je pogodan za sluzokožu i kožu glave, a samim tim jača koren i ubrzava rast kose. Pantenol mogu koristiti sve osobe bez obzira na tip kože, odnosno kože glave. Kada je tretman za oštećenu kosu u pitanju, ovo je jedan od najpouzdanijih proizvoda, jer vraća kosi sjaj, obnavlja dlaku, ubrzava rast kose i sprečava cvetanje i dalje opadanje kose.

02. Ad3 kapi

Ovde se radi o ulju, odnosno vodenom rastvoru koji sadrži preko potrebne vitamine A i D, koji za kosu imaju veoma efikasan efekat. AD kapi za kosu imaju neverovatno pozitivan i blagotvoran uticaj, pre svega zbog činjenice da pospešuju njen brži rast. Takođe, vlasi postaju sjajnije, deblje i jače, smanjuje se opadanje kose i samim tim se jačaju i njeni krajevi.

03. Ricinusovo ulje

Ricinusovo ulje: Ricinusovo ulje sadrži vitamina E i ricinoleične kiseline. Osim toga, sadrži malu molekularnu težinu što omogućava lako prodiranje i hidrataciju samih ćelija temena . Ovo ulje za kosu je pravi melem. Osim što hidrira kosu, utiče na njeno celokupno zdravlje, poboljšava teksturu kao i rast dlake. Ricinusovo ulje se smatra jednim od najboljih prirodnih sredstava za podsticaj rasta kose, čak i gde je ranije nije bilo.

04. Ulje badema

Bademovo ulje sadrži sve vrste zdravih sastojaka za kosu kao što su Omega-3 masne kiseline, fosfolipidi, vitamin E i magnezijum. Korišćenje bademovog ulja neguje i ojačava kosu. Optimalno je za lečenje gubitka kose, kao i za oštećenu kosu. Nekoliko kapi bademovog ulja prodire direktno kroz teme glave dajući kosi svilenkastost i sjaj. Takodje, bademovo ulje sadrži proteine koji su neophodni za brži rast i oporavak kose.

05. Ulje oraha

Orahovo ulje je prirodan izvor omega-3 masnih kiselina, čije je dejstvo veoma lekovito za sam ljudski organizam. Zahvaljujući ovim masnoćama, orahovo ulje ojačava koren kose, uklanja perut kao i višak masnoće sa kože glave. Korišćenjem ovog ulja kosa postaje sjajnija, bujnija i mekana na dodir.

06. Ulje jojobe

Ulje jojobe nije zapravo ulje, već ekstrat voska koji se izvlači iz grmlja biljke "Simmondsia Chinensis" koja raste u Sjedinjenim Americkim Državama. Jojoba ulje imitira serum prirodnog ulja, koji se proizvodi na našoj koži glave. On hrani našu kosu i folikule, i maksimalizuje brzinu kojom naša kosa raste. Takođe, ulje jojobe je sposobno za održavanje vlage kose i njenih folija što pomaže ćelijama kose da se veoma brzo reprodukuju.

07. Kopriva

Tinktura koprive ima pozitivan efekat na rast kose, daje joj snagu i gustinu. Ovaj prirodni proizvod se koristi od davnih vremena kao dokazani lek za kosu glave. Kopriva najuspešnije leči perut, masnu ili suvu kosu sklonu opadanju, sprečava pucanje glave i takođe ojačava sam koren kose.